Programma

Na aankomst en kennismaking op zaterdag volgt er op zondag een verkenning van de omgeving om alvast inspiratie op te doen, waarbij je veel leert over de bijzondere geschiedenis van deze plek. Je krijgt ook een introductie over de schilderlessen en een workshop “kleur en kleuren mengen”.

 

Italie-Umbrie-schildervakantie-schilderen-buiten-uitzicht-landschap-kunstzinnig-creatief

Schilderen en excursies

Op maandag en dinsdag gaan we schilderen op mooie plekjes in de omgeving. Op woensdagochtend schilderen we en ‘s middags staat de excursie naar Assisi gepland. Donderdag staat het prachtige stadje Panicale op het programma, waar je kunt tekenen of heerlijk kunt rondwandelen in de kleine straatjes. De dag sluiten we af in Castiglione del Lago met een proeverij van lokale producten. Op vrijdag gaan we weer aan de slag op een mooie plek in de omgeving of in en rondom de villa. Op zaterdag sluiten we het programma af en is het vertrek naar huis.

Tijd voor ontspanning

Rondom de activiteiten en tijdens de avonden is er voldoende tijd om heerlijk te ontspannen of een duik te nemen in het zwembad. En Italië zou Italië niet zijn als er niet genoten zou worden van het heerlijke eten. Iedere dag gebruiken we gezamenlijk ontbijt, lunch en diner, bij goed weer in Italiaanse stijl aan de lange tafel onder de gazebo in de tuin.

Impressie van de activiteiten