Ervaringen

“Na een allerhartelijkste ontvangst van gastvrouw Janny en gastheer Henny, installeerden we ons in wat uiterst comfortabele appartementen bleken te zijn met zeer goede bedden. Schilderen met behulp van de veldezel op pittoreske plekjes in de nabije omgeving. En de lunch werd tussendoor langs gebracht door Janny! Ik vond het heel leuk om met een groepje te schilderen en van elkaar te leren. En dat in een ontspannen sfeer. Het is tenslotte ook vakantie. Ontbijt, lunch en diner werd verzorgd door Janny en het was allemaal even gezellig, heerlijk en Italiaans. Ik kijk terug op een bijzondere, fijne vakantie. En ga het schilderen zeker weer oppakken.”
Margreet Stam

“Het appartement is van alle gemakken voorzien en de bedden slapen heerlijk! Villa Roccaccia ligt in een mooie en rustige omgeving. Henny en Janny zijn zeer gastvrij en mede dankzij hen was het een vakantie om niet te vergeten. We komen zeker nog een keer terug!”
Robert en Deliana

“Ik heb erg genoten van een heerlijke schilderweek in Villa Roccaccia. We verbleven in een heel fijn en ruim appartement (La Cucina), van alle gemakken voorzien. Janny verzorgde alle lekkere maaltijden, van ontbijt tot en met de ‘cena’. Zo konden wij ons de hele week bezighouden met het schilderen. Ook mijn echtgenoot, de enige mannelijke cursist, heeft het erg naar zijn zin gehad. En ondanks het tegenvallende weer, waardoor we maar 2 á 3 dagen buiten op locatie konden schilderen, hebben we het toch erg gezellig gehad met de medecursisten en vinden wij zo’n ‘all-in-schilderweek’ zeker voor herhaling vatbaar.”
Dorry en Ries

“Na een lange reis werden we hartelijk ontvangen door Janny en Henny, het voelt als thuiskomen. De locatie is makkelijk bereikbaar via de openbare weg. De kamers zijn zeer schoon, comfortabel, ruim en voorzien van alle gemakken. Je kan hier heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige omgeving. Wat was het gezellig en wat hebben we lekker gegeten. Wij komen vast en zeker nog eens terug.”
Jan en Gemma

“Wat een mooi, schoon appartement. Mooie kamers, van alles voorzien. Zwembad aanwezig… Plek waar je met z’n allen kan eten en het ontvangst was heel fijn en leuk. In Villa Roccaccia voel je je welkom. Zeker een locatie om nog een keer naar terug te gaan.”
Christoffel , Andrea en de kinderen

“We hebben erg genoten van ons verblijf bij Henny en Janny, we kwamen helemaal in de ruststand. Het appartement is ruim en van alle gemakken voorzien. Zeker voor herhaling vatbaar.”
Wim en Aggie