Accommodatie

Villa Roccaccia in Tuoro sul Trasimeno

Villa Roccaccia logo recht boogfb

Je verblijft tijdens de schildervakantie in de fraaie Villa Roccaccia in Tuoro sul Trasimeno. Gelegen op een rustige plek buiten het dorp met uitzicht op de schitterende omgeving van het Lago Trasimeno. Dit bijzondere gebied op de grens van Toscane en Umbrië kenmerkt zich door groene heuvels bedekt met wijn- en olijfgaarden. Pittoreske stadjes en dorpjes worden verbonden door kleine slingerende wegen met indrukwekkende vergezichten op het meer en de bergen daaromheen.

Italie-Umbrie-schildervakantie-accommodatie-luxe-villa-roccaccia-tuoro-Trasimeno-terras-zonnig

Luxe appartementen

De drie luxe appartementen zijn gelegen op de begane grond van Villa Roccaccia, met eigen terras en grenzend aan de tuin met het zwembad. Ze zijn recent geheel verbouwd, goed uitgerust en van alle gemakken voorzien. Je deelt een appartement met één of enkele andere personen, voor voldoende privacy wordt gezorgd. In de tuin zijn allerlei mooie plekjes om in de zon of schaduw te zitten.

Gastheer- en vrouw

De gastheer- en vrouw, Henny en Janny van der Vlies, wonen op de bovenverdieping. Met hun hartelijkheid en gastvrijheid zorgen ze ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Henny weet veel te vertellen over de omgeving en Janny verzorgt de uitstekende verse, gezonde maaltijden.

Bekijk hier de website van Villa Roccaccia: www.villaroccaccia.com

schilderreis-italie-Tuoro-sul-Trasimeno-schilder-cursus-leren-schilderen

Impressie van de accommodatie